Dierenhulp moet door, ook in Walcheren!

Het was eigenlijk geen moeilijke beslissing, de geplande dierenambulance uitreiking aan dierenwelzijn Walcheren moest doorgaan!

Natuurlijk met inachtneming van alle protocollen, maar de ambulance is zo hard nodig, dat we deze uitreiking niet konden uitstellen.

Op Walcheren en specifiek in Vlissingen rijdt op dit moment geen dierenambulance. Een doorn in het oog van de dierenvoedselbank Walcheren die dus zelf besloot om deze dienst te gaan aanbieden en daarvoor onder andere onze hulp inschakelde.  Op 1 februari werd de nieuwe stichting opgericht en de aanvraag voor de dierenambulance gedaan. In de tussentijd hebben de vrijwilligers veel gesprekken gevoerd met andere organisaties om de hulp zo goed mogelijk in te richten. Dit  enthousiasme en deze daadkracht kunnen we erg waarderen en vandaar dat de stichting een dierenambulance in bruikleen heeft gekregen.

Dierenambulance
Per medio april 2020 zodra de coronaban wordt opgeheven, gaat de dierenambulance de weg op voor hulp aan dieren in nood op Walcheren. Dit betreft dieren die ziek en/of gewond of zwervend zijn. Voor zowel dieren die een baasje hebben, als voor zwervende dieren die directe hulp nodig hebben.
Website - Dierenwelzijn Walcheren

Reactie schrijven

Commentaren: 0