ZAAP brengt nummer 'Alleenzaamheid' uit en zet zich in voor een hulphond voor Selina

Selina Voet uit Vlissingen is bijna 18 jaar en kampt sinds haar twaalfde met ernstige depressieklachten.

Later kwamen daar ook PTSS - klachten bij zoals herbelevingen, nachtmerries, extreem hoge spanning, angst, laag zelfbeeld en dissociaties. Ze heeft een ontzettende liefde voor dieren ontwikkeld en gelooft dat een hulphond haar gaat helpen om een zelfstandig leven op te bouwen. Ze wil geld inzamelen voor zichzelf, niet omdat ze vindt dat ze het verdient, maar omdat ze het nodig heeft. Een hulphond kost zo'n 20.000 euro, willen jullie helpen om haar het bedrag bij elkaar te krijgen? Doneren kan via deze link.

Over ZAAP
ZAAP is een Walcherse actiegroep die zich inzet voor mensen met psychische problematiek. Een aantal mensen uit ZAAP zijn zelf opgenomen geweest. Via muziek brengen we onderwerpen onder de aandacht, in het verleden b.v. de gevolgen van de sluiting van de PAAZ in Vlissingen.

Nieuw nummer over eenzaamheid
Eind vorig jaar begonnen we met een nummer over eenzaamheid te maken en inmiddels is het af en heel actueel geworden. We hebben allemaal last van wat het Coronavirus te weeg brengt. Voor mensen in de psychiatrie is het ook een zware tijd omdat ze vaak al moeite hebben met sociaal contact. Zang + tekst door Annelies v/d Waarsenburg en Wendy van de Port. Gedicht door Andrea Verkaart, muziek door Jos Houtzager. Opnames door Peter Provoost, Studio Bellamy en mix door Jan Sierts. "Hier ons nummer wat we koppelen aan een actie om Selina haar hulphond te laten krijgen". Aldus Jos Houtzager.

Reactie schrijven

Commentaren: 0