Podotherapie de Boer start vanaf 6 april met videoconsulten

Afgelopen vrijdagmiddag 3 april waren we op bezoek bij Gezondheidscentrum De Keien aan de Hermesweg 21 in Vlissingen.

In Gezondheidscentrum De Keien wordt ondanks Covid-19 zoveel mogelijk gewerkt. Maar het is anders, iedereen was druk aan het werk om online mensen te zien en te helpen via allerlei disciplines. Ook RTV Vlissingen moest zich tijdens de reportage aan de strenge regels van het RIVM houden. Samen met Lydia de boer maakten we een rondgang in het Gezondheidscentrum De Keien om een indruk te krijgen hoe diverse disciplines omgaan met de huidige situatie betreffende de coronacrisis.

Vooral gezond eten
We hadden onder meer een gesprek met Louise de Ronde - den Boer van Dieet oké die een aantal tips gaf om de coronacrisis door te komen via gezonde voeding. “Het advies is om vooral gezond te eten de voedingsschijf van vijf is de basis voor elk dieet, het is belangrijk om voldoende vitaminen en mineralen en eiwitten en andere belangrijke stoffen en vocht binnen te krijgen. En juist in deze tijd van corona is het belangrijk om weerstand te hebben. En als je een dieet volgt is het wel belangrijk om het op een verantwoorde manier te doen en een uitgebalanceerde manier zodat je toch zorgt voor voldoende weerstand. En niet zo vatbaar bent voor ziektes zoals corona”. Aldus Louise de Ronde - den Boer.

Videoconsulten
Alle mensen in vitale beroepen, zoals verpleegkundigen en artsen maar ook brandweerlieden en supermarktmedewerkers, lopen dagelijks de voeten onder het lijf vandaan om de coronacrisis onder controle te krijgen. Hierdoor wordt de kans op het krijgen van klachten aan voeten, knieën, heupen of rug vergroot. Om hen te ondersteunen start Podotherapie de Boer vanaf volgende week 6 april met videoconsulten.

Website: Podotherapie  de Boer

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 0