Dienstregeling bruggen Kanaal door Walcheren en Zeelandbrug aangepast

Naar aanleiding van het coronavirus (COVID-19) heeft Gedeputeerde Staten besloten de dienstregeling voor de bruggen over het kanaal door Walcheren en de Zeelandbrug tot 1 juni aan te passen.

Dit is ook in de lijn van de afgekondigde Rijks- en regionale maatregelen. Dit betekent concreet het volgende voor onze Nautische dienstverlening tot 1 juni 2020:  Een doorvaart van 4x per werkdag van het Kanaal door Walcheren en 2x per dag gedurende weekend en feestdagen. Waarbij openingstijden na 16 april van de Stationsbrug Middelburg aangehouden worden als die van de huidige vastgestelde bedieningstijden van de noodbrug Middelburg.

Bekijk hier de dienstregeling op de website van Provincie Zeeland.

Reactie schrijven

Commentaren: 0