Boulevards per direct afgesloten op grond van Noodverordening van de Veiligheidsregio Zeeland

Vanaf heden 8 april zijn de boulevards: Boulevard Evertsen, Boulevard Bankert en Boulevard De Ruyter in Vlissingen gesloten.

Omdat mensen zich niet goed aan de coronaregels hebben gehouden, zijn aan het einde van de middag (17.30 uur) alle boulevards in Vlissingen per direct afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. De afsluiting was op last van burgemeester Bas van den Tillaar omdat er te veel mensen waren. De sluiting die vandaag is in gegaan duurt in ieder geval tot en met maandag 13 april. Mogelijk houden de maatregelen langer aan.

Afgelopen zondag (5 april)  werd de Boulevard ook al deels afgesloten omdat het volgens de gemeente te druk was en er te veel scooter- en motorrijders waren die zich niet aan de verkeersregels hielden.

Meer informatie via Zeeland Veilig.

Video afgesloten boulevard

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Annet Verboom (woensdag, 08 april 2020 19:44)

    Verstandig besluit en ze zouden alle woonboulevards ook moeten sluiten met de Paasdagen.