Vlissingen Vintage verzet naar van 16 tot en met 18 oktober 2020

Onder normale omstandigheden zou Vlissingen Vintage plaatsvinden van 19 t/m 21 juni. Het evenement is vanwege het coronavirus verzet.

“Met het korte tijdsbestek na 1 juni vinden wij het als organisatie onverantwoord een dusdanig druk bezocht festival neer te zetten. Wij hopen dat de lockdowns in Europa snel voorbij zijn, maar zouden niet op ons geweten willen hebben om een tweede besmettings- golf tijdens ons festival in gang te zetten, en we kiezen dus voor veiligheid en zekerheid”. Laat de organisatie weten via de website van Vlissingen Vintage.

Knus, warm en rockabilly 
De organisatie heeft het voornemen om in het weekend van 16,17,18 oktober 2020 een winterse editie van Vlissingen Vintage te organiseren. Dit zal een andere vorm hebben uiteraard daar de weersomstandigheden een ander karakter hebben in deze tijd van het jaar. ‘Knus, warm en rockabilly’ zullen de termen zijn! “Natuurlijk met een knallende Line-up zoals u van ons gewend bent”.

Reactie schrijven

Commentaren: 0