Stilte kapel 'Onder de toren' in kerkgebouw Oost - Souburg

Ruimte in kerkgebouw van de Protestantse Gemeente omgebouwd tot stiltekapel.

In de toren van de "Open Haven", kerkgebouw van de Protestantse Gemeente aan het Oranjeplein in Oost-Souburg is een ruimte omgebouwd tot stilte-kapel.

De kapel is elke dag open zodat u er terecht kunt, om stilte te vinden, een kaarsje te branden, te bidden of om daar zomaar even te verkeren. U kunt ook uw gedachten of gebeden schrijven op een kaartje. Zelf een pen meenemen. In verband met de hygiëne mogen max. 3 bezoekers tegelijk in de kapel. De voorgeschreven anderhalve meter afstand dient er ook in acht genomen te worden. Er zijn maatregelen getroffen met oog op de hygiëne.

Op de tafel in de kapel liggen ook de meest recente pastorale brieven om mee te nemen.We hopen dat "de Open Haven" in deze moeilijke tijd voor zoveel mogelijk inwoners van Souburg een plek van bezinning en vertrouwen, van gebed en stilte kan zijn.

De stilte-kapel is elke dag, ook in de weekenden, geopend van 10.00 – 17.00 uur. Op zondag van 11.00 uur – 17.00 uur. Bij slecht weer, veel wind en regen, blijft de kapel gesloten.

Protestantse Gemeente Oost-Souburg

Reactie schrijven

Commentaren: 0