Raadsvergadering ‘nieuwe stijl’ in verband met de coronacrisis

Afgelopen donderdag 16 april kwam de gemeenteraad in Vlissingen bijeen om een aantal punten die op de agenda stonden te behandelen.

Aanwezig waren alleen de fractievoorzitters van de partijen om zo de afstand van anderhalve meter in acht te nemen die door het RIVM worden voorgeschreven. De raadsvergadering was te volgen via een audiostream. Er was een korte agenda van een tweetal punten. “Uiteraard is dit niet de procedure zoals we die graag zien, wij zijn als gemeenteraad graag in de volle openbaarheid met publiek in onze zaal bezig maar verder in een gesloten stadhuis en met anderhave meter uit elkaar een hele bijzondere setting. We hopen snel weer ons werk in volle openbaarheid  en in een transparant debat te kunnen doen, maar het is even behelpen op deze wijze”. Aldus Burgemeester Bas van den Tillaar.

Reactie schrijven

Commentaren: 0