RTV Vlissingen bestaat dit jaar 10 jaar

Sinds 15 april 2010 is RTV Vlissingen de lokale stads (internet) tv-zender voor de gemeente Vlissingen en omstreken.

Met het dagelijkse nieuws en actualiteiten, maar ook aandacht voor evenementen, muziek, en cultuur. Bij deze dank aan alle vrijwilligers die de afgelopen 10 jaar RTV Vlissingen hebben ondersteund door middel van het verslaan van reportages. Ook dank aan de vele kijkers via ons YouTube kanaal ( 1.078.716 weergaven en 1180 abonnees ), maar ook via het Vimeo kanaal, Zeelandnet video en via de sociale media. En ook dank aan de vele zaken en ondernemers, evenementen, stichtingen etc. waar we mochten filmen!

Nieuwe rubrieken
De afgelopen jaren zijn er diverse producties gemaakt zoals: Vlissingse zaken, Blik op Vlissingen, Schepen op de Westerschelde. Maar ook hebben we een aantal documentaires gemaakt. Voor het nieuwe seizoen zijn alvast weer 2 nieuwe producties in de maak. Scheepsbouwgeschiedenis in Vlissingen een maandelijkse rubriek gepresenteerd van uit de Oude Verbandkamer in Vlissingen. En vanuit de ZB Vlissingen zal er het 'Boek van de Maand' worden gemaakt. Door de coronacrisis zijn de ontwikkelingen met de opnames van deze nieuwe producties enigszins vertraagd. We hopen dat we zo spoedig kunnen beginnen met de opnames van deze nieuwe rubrieken.      

Meer jongeren betrekken via RTV Vlissingen
"De komende jaren gaan we inzetten om meer jongeren te betrekken bij RTV Vlissingen. De jeugd heeft de toekomst, en gaan we meer reportages maken gemaakt door jongeren en vooral voor jongeren! Ter zijner tijd zullen we hier via een nieuwe rubriek aandacht aan gaan besteden". Laat Ben Bosselaar eigenaar en oprichter van RTV Vlissingen weten.   

Video RTV Vlissingen 10 jaar

Reactie schrijven

Commentaren: 0