Nieuwe winkel Outlet VL voor trendy banken in voormalig pand van Van Belle

Bij Outlet VL kun je terecht voor de nieuwste trendy banken van verschillende materialen.

De winkel opende de deuren op 10 april en we gingen een kijkje nemen in de nieuwe winkel aan de President Rooseveltlaan 772  in Vlissingen. Hoek (banken), zitbanken, slaapbanken maar ook stoelen velours kussens en luxe handdoeken zitten in het uitgebreide assortiment van Outlet VL. Dylan de Ruyter gaat de nieuwe winkel in Vlissingen runnen. In de winkel kun je onder het genot van een drankje (koffie, thee, limonade) ‘proef zitten’ en je laten adviseren door verkoopadviseurs. De winkel is open van dinsdag t/m zaterdag.

Winkel in Goes
Eind oktober 2019 openden Ginny en Dylan de Ruyter (moeder en zoon) hun interieurwinkel Blizz Living aan de Lange Kerkstraat 37-39 in Goes. Omdat er vooral veel vraag is naar hun hoekbanken, openden ze op 10 april 2020 een tweede winkel met een groter winkeloppervlak in Vlissingen. “Zo kunnen we onze klanten nog meer verschillende modellen hoekbanken laten zien!”

Ondernemers familie
Ginny en Dylan vertellen: “We komen uit een echte ondernemersfamilie en omdat we houden van mooie interieurs, ontstond het idee voor deze woonwinkel in de binnenstad van Goes. We bieden onze klanten stijlvolle bankstellen en andere woonaccessoires van hippe woonmerken, die gemakkelijk te combineren zijn met verschillende stijlen, van modern tot klassiek. De meeste van onze merken zijn uniek voor Zeeland; daar zou je anders de provincie voor uit moeten!” Lieten ze weten via een interview (2019) voor Start je winkel in Goes.  

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Jr van Kerkvoorde (dinsdag, 01 september 2020 17:04)

    Prima zaak en goede service en klantgerichtheid en klantvriendelijk