Vlissingse muzikanten steken hart onder de riem voor supermarktpersoneel

De twee Vlissingse muzikanten Jos en Hans kwamen op het idee om het supermarktpersoneel een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.

Ze willen een optreden verzorgen waarbij het supermarktpersoneel verzoeknummers in kan dienen. Hiermee gingen ze naar de bedrijfsleiders van de Lidl en Jumbo in Vlissingen en die vonden het een mooi plan. Ze doen dit buiten en op gepaste afstand van elkaar en het publiek. De twee supermarkten zitten naast elkaar op de Mercuriusweg en vinden het mooi dat ze het samen kunnen organiseren met ons. We hebben geen stroom nodig aangezien de versterker van Hans op een accu werkt.

Verzoeknummers
Het supermarktpersoneel kan verzoeknummers indienen. Hans zingt en begeleid zichzelf op gitaar, Jos drumt op de cajon en doet 2e stem. Arjan Broek doet mee met bas en zang als 3e muzikant. Door middel van dit optreden spreken we onze waardering uit voor het supermarktpersoneel.

Wie en waar?
Wie: Jos Houtzager + Hans van der Werf + Arjan Broek. Waar: Lidl en Jumbo Vlissingen Mercuriusweg
Wanneer: Dinsdag 12 mei van 14.00 tot 15.00 (14.00 - 14.30 Jumbo / 14.30 - 15.00 Lidl)

Reactie schrijven

Commentaren: 0