Gratis toegang tot tijdschriften, boeken voor zorgbehoevende mensen

Het coronavirus raakt ons allemaal. Voor de zorg betekent dit dat mensen hun dierbaren niet meer kunnen zien.

Zich vervelen en misschien zelfs eenzaam voelen. Tegelijkertijd is de druk op zorgverleners hoog.

Samen met de Admiraal de Ruyter Ziekenhuizen en uitgeverijen is de app Wait geactiveerd. Met Wait krijgen de zorgbehoevende mensen, op locatie, gratis toegang tot tijdschriften, boeken en luisterboeken. Wait is zowel voor de gebruiker als de zorgorganisatie gratis. Wait is een nieuwe, innovatie app waarmee gebruikers, op aangesloten locaties (lees: bij aangesloten organisaties), gratis toegang krijgen tot geweldige content.

Denk hierbij aan: +150 tijdschriften, boeken en audioboeken. Op deze manier biedt Wait organisaties de mogelijkheid om het wachten, reizen of verblijf van de gebruikers positief te beïnvloeden, wat bijdraagt aan een hogere klanttevredenheid.

Download de app voor Android hier en voor Apple hier.
Bekijk hier de de video met de uitleg van deze.

Reactie schrijven

Commentaren: 0