Vlissingse muzikanten spelen verzoeknummers voor supermarktpersoneel

Twee Vlissingse muzikanten speelden dinsdag bij de supermarkten Jumbo en de naastgelegen Lidl verzoeknummers voor het supermarktpersoneel.

Het idee kwam van de muzikanten Hans van der Werf en Jos Houtzager om op deze manier het supermarktpersoneel een hart onder de riem te steken. Diverse verzoeken van het personeel werden ten gehore gebracht door deze Vlissingse muzikanten zoals: AC/DC, BLØF met Zoutelande, en De Lawineboys met Joost. Bijna ieder verzoeknummer werd gespeeld door het duo, en dat viel in goede aarde bij de supermarktmedewerkers van beide supermarkten.   

Hoe ben je op het idee gekomen
Jos Houtzager: “Ik zat met Hans van der Werf te chatten een keer s’avonds laat en zag dat hij ook voor Emergis had gespeeld en ook voor zorg instellingen. En dacht supermarkten zijn ook belangrijk! Na overleg met Hans bleek ook hij gelijk enthousiast te zijn en hebben we het gedaan”.     

Wat waren de meest gevraagde verzoeknummers?
BLØF met Zoutelande en hier aan de kust, maar dat hebben we niet gespeeld maar je kunt niet alles hebben, ze vonden het ontzettend leuk en dat was het belangrijkste.    

Personeel was enthousiast
“Ik vond het een hele leuke middag zo op deze manier, en leuk om te zien dat vanuit de supermarkt het personeel uit zich zelf naar buiten kwam, en verzoekjes indienden  Ze waren 100 procent enthousiast! Aldus Hans van der Werf.    

Wat vond je het opvallends van deze middag?
Jos Houtzager: “De positiviteit in tijden van corona, we moeten goed opletten van het naleven van de regels. En de instelling van we gaan hier samen uit komen vindt ik heel belangrijk.   

In zetten voor goed doel
Houtzager en Van der Werf kunnen op dit moment uiteraard niet optreden. Op deze manier vinden ze het zelf ook leuk om toch aan de slag te blijven. "We hebben de afgelopen weken ook optredens gedaan op andere plekken. Ik vind het gewoon belangrijk dat we ons inzetten voor een goed doel", zegt Houtzager.

Videoverslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0