Gratis stadsplattegrond Vlissingen vanaf eind mei af te halen in winkels

Er was al een tijd geen goede, actuele plattegrond van Vlissingen.

Veel toeristen en inwoners vinden het prettig om een papieren versie te hebben in plaats van een digitale plattegrond op hun telefoon.

De Stichting Vlissingen Binnenstad aan Zee zag het gemis en besloot er iets aan te doen. Vanaf eind mei is hij gratis af te halen op veel plekken in de stad: de nieuwe plattegrond van het stadshart van Vlissingen. Juist op het moment dat de stad voor toeristen en de eigen inwoners weer een beetje van slot gaat. De nieuwe plattegrond is duurzaam en bedoeld om een tijdje mee te gaan. Met alle relevante informatie om een leuke dag door te brengen in de stad aan zee. Wat ontbreekt zijn advertenties.

Plattegrond zonder advertenties
De stichting wilde een plattegrond zonder advertenties, maar met vermelding van alle relevante informatie én dagattracties in de binnenstad. Informatie die tenminste twee jaar geldig is. Het moest ook een mooie plattegrond worden, een bewaarexemplaar. En gratis bovendien, overal in de stad en daarbuiten verkrijgbaar. Door een bundeling van budgetten kwam er geld genoeg beschikbaar om de plannen te realiseren.

Gratis af te halen in winkels
Vanaf eind mei is de plattegrond gratis af te halen in winkels in Vlissingen en ook de dagattracties in de stad aan zee hebben hem liggen. Hij zal verder verspreid worden via recepties van campings, hotels en bungalowparken op Walcheren. De gemeente Vlissingen verspreidt de plattegrond over adressen waar toeristenbelasting wordt geheven en ook de verschillende toeristische informatiepunten zullen de plattegrond verspreiden.

De kaart is ontworpen door Hans Bommeljé en kwam tot stand met een financiële bijdrage van de VOC (Vlissingse Ondernemers Centrale), Rabobank Walcheren/ Noord-Beveland, Stichting Moerman Promotie Vlissingen en de gemeente Vlissingen. Bekijk hier onder de stadsplattegrond.

Download
Stadsplattegrond Vlissingen.pdf
Adobe Acrobat document 7.2 MB

Reactie schrijven

Commentaren: 0