Heel Holland Kijkt plaatst vijfde webcam in Vlissingen 'Westerschelde Ferry'

Het was weer een flinke rit naar Vlissingen (600km) maar vandaag is onze 5e webcam in Vlissingen online gekomen.

Dit keer een pracht plekje met de (Westerschelde) Ferry in beeld en ook de scheepvaart. Laat de organisatie van Heel Holland Kijkt weten aan RTV Vlissingen. In 2016 kwam de webcam Zeegat online, en in 2018 volgden de Westerschelde, de rede en de jachthaven. En sinds vandaag is er een vijfde webcam aan toegevoegd, 'Westerschelde Ferry'!

150 camera’s online
Het begon met 1 webcam in Harlingen, en na 7 jaar zijn er in een groot gedeelte van Nederland ruim 150 camera’s online, waarvan 14 op varende schepen. Heel Holland Kijkt plaatst, faciliteert en onderhoud kosteloos de geplaatste HD-webcams. Dé perfecte manier om reclame te maken. Dankzij onze eigen krachtige servers is er amper een belasting van de internetverbinding, ook bij veel bezoekers.
 
Digitaal kaartje en terugkijken
De beelden zijn te zien via de website www.webcams-vlissingen.nl en ook is er de optie om het beeld via een digitaal kaartje te versturen, terugkijken middels de timelapse van 3 of 24 uur  en u vind er info over de positie van de scheepvaart.In Vlissingen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0