· 

Kai Needie debuteert met single ‘Let’s go to a party’

De IJslands/Nederlandse songwriter en zangeres Kai Needie brengt op vrijdag 17 juli haar debuutsingle ‘Let’s go to a party’ uit, een voorbode voor de EP die in september gereleased wordt.

Ze produceert eerlijke, zomerse en dromerige songs over verlangen naar de zomer, het kopen van een hond en het bezoeken van feestjes. In haar slaapkamer combineert ze wiebelige synths, catchy gitaren en melodische zanglijnen om zo haar eigen zorgeloze, droomachtige wereld te creëren. Als kind van muzikanten kwam ze al vroeg in aanraking met allerlei soorten muziek. Met name jazz, disco, 70’s rock en 00’s pop-bangers vormen een basis voor de Kai Needie sound. Met hierin de originaliteit en diversiteit van de IJslandse muziekcultuur verweven. Binnenkort komt ook de videoclip voor ‘Let’s go to a party’ uit.
 
Beluister hier ‘Let’s go to a party’

Reactie schrijven

Commentaren: 0