Overlast door jongeren in Nollebos, SGP en VVD fracties stellen vragen aan college

Er zou de laatste tijd door omwonenden overlast worden ervaren in het Nollebos, door jongeren die daar vooral s’avonds en s’nachts (rond 04.00) uur rondhangen.

“Men parkeert meestal hun auto op het parkeerterrein bij de sauna en verderop links bij de visvijver”. Meld een inwoner van Vlissingen. Uit de aanwezige auto’s die geparkeerd staan in het Nollebos klinkt harde doordringende muziek. Ook is er onlangs een autoruit stuk geslagen van een auto die geparkeerd stond op het parkeerterrein bij de zendmast (die onlangs in brand is gestoken). Er bestaan ook vermoedens, dat er wordt gedeald (drugs) bij de visvijver links van de Zwanenburgseweg. Naar aanleiding van klachten van omwonenden over overlast in het Nollebos, hebben de fracties SGP en VVD Vlissingen schriftelijke vragen ingediend bij het college.

Artikel 34-vragen “Overlast in het Nollebos”

Reactie schrijven

Commentaren: 0