Boulevards 3 dagen afgesloten voor gemotoriseerd verkeer

De Veiligheidsregio Zeeland heeft op verzoek van de gemeente Vlissingen op grond van de geldende noodverordening, een aanwijzingsbesluit genomen voor de Vlissingse boulevards.

Het besluit is genomen met het oog op de goede weersverwachtingen voor aankomend weekend en de daardoor te verwachte toeristische drukte. Dit aanwijzingsbesluit geldt voor de Boulevards Evertsen, -Bankert en -De Ruijter. De nieuwe aanwijzing gaat in op vrijdag 31 juli 2020, zaterdag 1 augustus 2020 en 2 augustus 2020 op iedere dag vanaf 13:00 uur tot uiterlijk 22:00 uur. Het is dan niet toegestaan voor gemotoriseerd verkeer, zoals auto-, motor-, scooter- en bromfietsverkeer om aanwezig te zijn op de Boulevards.

Download
Noodverordening afsluiting Boulevards.p
Adobe Acrobat document 189.3 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0