Medipoint organiseert een adviesdag in Vlissingen over mobiliteitsproducten

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland.

Op woensdag 12 augustus organiseert Medipoint een adviesdag over mobiliteitsproducten. Plan uw 1 op 1 advies met een expert van Medipoint over mobiliteitsproducten, en ontdek hoe u comfortabel mobiel kunt blijven met een aangepaste fiets, rollator, rolstoel of scootmobiel. Deze dag kunt u kiezen uit verschillende modellen met kortingen tot 30%! Tijdens een bezoek worden er maatregelen getroffen conform de richtlijnen vanuit het RIVM. Om die reden kunt u zich beter van te voren inschrijven en hanteren wij tijdsblokken van 1 uur en een kwartier, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Inschrijven
Komt u wel op de dag zelf? Dat kan, we kijken of er plek is en of het veilig is. Als plaatsen bezet zijn of als u liever thuis een hulpmiddel test, dan plannen we graag een andere afspraak in bij ons in de winkel of met onze Thuisservice. Schrijft u zich nu gratis in via 088 10 20 100 (optie 3) of via www.medipoint.nl/bezoekopafspraak. U bent welkom met maximaal één iemand anders. Er staat voor jullie koffie en iets lekkers klaar.

Waar en wanneer:
Medipoint | Thuiszorgcentrum Zeeland
Badhuisstraat 104
4381 LV Vlissingen

12 augustus 2020  van: 10.00 en 16.00 uur.

Over Medipoint
Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnsproducten in Nederland. Of het nu gaat om advies, lenen, huren of kopen: bij Medipoint kunt u terecht met uw zorgvragen. We helpen u graag persoonlijk en nemen daarvoor de tijd.

Hulpmiddelen lenen, huren of kopen
Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Dan kunt u deze bij Medipoint eenvoudig lenen of huren. Daarnaast beschikt Medipoint over een uitgebreid aanbod van zorg- en welzijnsproducten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0