Boulevards Vlissingen van 7 t/m 9 augustus afgesloten voor gemotoriseerd verkeer

Aankomend weekend ziet het ernaar uit dat het weer prachtig weer wordt in Vlissingen.

Hierdoor verwachten we meer toeristische drukte dan normaal. Daarom heeft de gemeente Vlissingen weer het verzoek gedaan bij de Veiligheidsregio Zeeland om ook voor aanstaand weekend de boulevards af te sluiten voor gemotoriseerd verkeer.

Dit is belangrijk omdat fietsers en voetgangers dan meer ruimte krijgen zodat zij zich kunnen houden aan de noodzakelijke 1,5 meter afstand. De VRZ heeft hierover op grond van de geldende noodverordening, een aanwijzingsbesluit genomen.

Data: 7, 8, 9 augustus
Dit aanwijzingsbesluit geldt voor de Boulevards Evertsen, -Bankert en -De Ruijter. De nieuwe aanwijzing gaat in op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2020 op iedere dag vanaf 13:00 uur tot uiterlijk 22:00 uur. Het is dan niet toegestaan voor gemotoriseerd verkeer, zoals auto-, motor-, scooter- en bromfietsverkeer om aanwezig te zijn op de Boulevards.

Ook afgelopen weekend waren de Boulevards i.v.m. het goede weer en de daardoor grotere toeristische toestroom 3 dagen gedeeltelijk afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Reactie schrijven

Commentaren: 0