Medipoint organiseert een adviesdag in Vlissingen over mobiliteitsproducten

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg - en welzijnsproducten in Nederland.

Op woensdag 12 augustus organiseerde Medipoint een adviesdag over mobiliteitsproducten in Vlissingen. Via deze adviesdag was het mogelijk om advies in te winnen over mobiliteitsproducten zoals: een aangepaste fiets, rollator, rolstoel of scootmobiel, ook kon er een keuze worden gemaakt uit diverse modellen met kortingen tot 30%! Namens RTV Vlissingen gingen we rond het middaguur een kijkje nemen op de locatie van de Medipointwinkel aan de Badhuisstraat 104 in Vlissingen. Bezoekers moesten zich van te voren inschrijven via de website van Medipoint, en tijdens het bezoek golden de maatregelen conform de richtlijnen vanuit het RIVM in verband met de coronamaatregelen. In de morgen werd de adviesdag druk bezocht, in de middag was het minder druk door de hoge (tropische) temperaturen.

Makkelijker leven door hulpmiddelen
Albert Klerks adviseur Thuisservice: "Eigenlijk helpen we mensen makkelijker te leven dat is wat we doen, en dat kan zijn door een stoel op maat waardoor iemand zijn dag beter door komt. Maar als je boodschappen wilt doen maar dat lukt niet meer omdat je niet meer vergenoeg kan lopen dan kan een rollator helpen. Of een scootmobiel om die zelfde boodschappen te doen om je dagelijkse leven gemakkelijker te maken". Dit is een korte greep uit wat Medipoint kan betekenen voor de ouder worden de mens.               

Hulpmiddelen lenen, huren of kopen
Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Dan kunt u deze bij Medipoint eenvoudig lenen of huren. Daarnaast beschikt Medipoint over een uitgebreid aanbod van zorg- en welzijnsproducten.

Videoverslag

Reactie schrijven

Commentaren: 0