Voorleesactiviteiten in ZB Bibliotheek Vlissingen gaan weer van start

Vanaf eind augustus kunnen baby’s, peuters, kleuters en hun (groot)ouders weer genieten van mooie verhalen in ZB Bibliotheek Vlissingen aan de Spuikomweg 7. Voorlezen prikkelt de fantasie en vergroot de kennis van taal. Het is gezellig en het versterkt de band tussen ouders en kind.

Boekstart Babybieb
Ook baby’s houden van boeken! Voorlezen aan baby’s is eigenlijk spelen met je baby met behulp van een boekje. Een gezellig momentje samen. Iedere eerste woensdag van de maand (vanaf 2 september) zijn kinderen tot twee jaar met hun (groot)ouder(s) van harte welkom om samen mee te doen met een activiteit van Voorleesconsulent Karin.

Verhalenkoffer en Peutertje Luister
Voorlezen aan peuters en kleuters is van groot belang voor de taalontwikkeling. De woordenschat wordt uitgebreid en het geeft de kinderen meer grip op de wereld om hen heen. Iedere laatste woensdag van de maand (vanaf 26 augustus) gaan we weer voorlezen. Voor de kinderen van 2 tot 4 jaar is er Peutertje Luister en kinderen van 4 tot 8 jaar zijn van harte welkom bij de Verhalenkoffer.

Aanmelden
Aanmelden kan via activiteitvlissingen@dezb.nl
Geef s.v.p. aan voor welke activiteit je je wilt aanmelden (en de voorkeurstijd), wat je naam is en met hoeveel personen je komt.

26 augustus Peutertje Luister: 10.15-10.45 uur of 11.00-11.30 uur
26 augustus Verhalenkoffer: 15.30-16.00 uur
2 september Boekstart BabyBieb: 10.15-10.45 uur

Nieuwsgierig naar wat er voorgelezen wordt? Houd dan onze facebookpagina in de gaten: facebook.com/dezbvlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0