Film by the Sea breidt uit met extra Indoor ‘drive-in’-zaal via de Machinefabriek

Tijdens het festival Film by the Sea in Vlissingen vergroot tijdens het filmfestival haar zaalcapaciteit door een extra zaal te creëren in de Machinefabriek op het Scheldekwartier in Vlissingen.

Niet met rijen stoelen, maar met een vaste setting van zo’n 50 auto’s. Bezoekers krijgen een heuse ‘drive-in’ beleving terwijl ze zelf niet met hun auto hoeven te komen. Op deze manier heeft Film by the Sea een ludieke oplossing gevonden voor de verminderde zaalcapaciteit in de bioscoop tijdens deze editie van het festival. Voorstellingen in de Machinefabriek vinden plaats van zaterdag 12 t/m dinsdag 15 september.

Films vanuit de auto bekijken
Voor dit project is een samenwerking aangegaan met Auto Poppe, dealer van Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Zij stellen 50 auto’s beschikbaar waarin de bezoekers plaats kunnen nemen. Dit zullen zowel nieuwe auto’s als occasions zijn. In de Machinefabriek wordt een groot scherm van 10 x 6 meter geplaatst. De bezoekers kunnen de film vanuit de auto bekijken. Het geluid komt uit de speakers van een radio die in de auto geplaatst wordt. Uiteraard kunnen de bezoekers ook een ‘snackbag’ aanschaffen met diverse lekkernijen en drankjes om de drive-in beleving compleet te maken.

Twee voorstellingen per avond
Per avond worden er twee voorstellingen geprogrammeerd omstreeks 20.15 en 22.30 uur. Een deel van de voorstellingen komt beschikbaar voor bedrijven en organisaties die hun relaties en/of personeel willen fêteren. Maar ook zullen er een aantal voorstellingen in de losse verkoop gaan om individuele liefhebbers van Film by the Sea de kans te geven een voorstelling in deze setting mee te maken.

Filmprogramma en tickets
Tickets voor de vrije verkoop komen medio augustus beschikbaar en zullen per auto verkocht worden. Ook dan zal het filmprogramma voor de locatie Machinefabriek bekend gemaakt worden. Per auto kunnen twee personen plaatsnemen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0