Laatste kans om mee praten over toekomst Nollebos

De inschrijving staat open voor de laatste kansen om mee te praten over de toekomst van het Nollebos/Park Westduin.

Die zijn maandag 14 en dinsdag 15 september, elke avond van 18.15 tot 20.30 uur en van 20.45 tot 23.00 uur.

Deelnemers krijgen een inschrijvingsbewijs en badge met naam en toegangsnummer, dat verwijst naar de toegewezen plaats in de zaal. Op de website van de gemeente Vlissingen kunt u een plaats reserveren.

Toegangseisen
Iedere deelnemer ontvangt een eigen inschrijvingsbewijs en badge met naam en toegangsnummer. Dit nummer komt overeen met de toegewezen plaats in de zaal.
De deelnemers ontvangen voorafgaand aan de bijeenkomsten ook informatie over wanneer zij wel of niet naar het stadhuis kunnen komen. Dit zijn zowel de coronamaatregelen als de huisregels/instructies die zullen gelden.

De inhoud van de bijeenkomst
De bijeenkomst wordt ingeleid met een presentatie. Vervolgens is er een informatiemarkt waarbij in 5 informatiepunten de verschillende onderdelen van het streefbeeld aan bod komen. Bijvoorbeeld natuur, cultuurhistorie en bebouwing. Bij elk informatiepunt zijn begeleiders aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Op vaste momenten schuiven alle deelnemers door naar het volgende informatiepunt. Als er onvoldoende tijd is om alle vragen te beantwoorden, noteren de deelnemers de vraag op een kaart. Die kan tot en met vrijdag 25 september 2020 in de hal van het stadhuis worden ingeleverd.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    GErdine Mooibroek ten Have (dinsdag, 08 september 2020 13:10)

    Er is genoeg accommodatie voor toeristen in Vlissingen.Laat het Nollebos met rust .Dat vraag ik als inwoner van Vlissingen die heel veel belasting betaalt voor het opvullen van het financiële gat van Vlissingen.Het plaatsen van veel huisjes is alleen gunstig voor de projectontwikkelaars