Studio A58 wordt grootste televisiestudio van Zuidwest Nederland

Op maandag 14 september neemt JENZ, de jonge Zeeuwse commerciële omroep Studio A58 in Middelburg mede in gebruik.

Daarmee wordt Studio A58 de grootste TV-studio van Zuidwest Nederland. Frans Lievens van Zeelandtheaters en Jan Warnier van JENZ denken door deze intensieve samenwerking Studio A58 veelzijdiger te kunnen benutten. Met name in de nieuwe 1,5m samenleving biedt de ruime Studio naast het organiseren van evenementen en beurzen mogelijkheden voor het maken en
aanbieden van gemeenschappelijke theater en TV producties. Beide partijen hebben afgelopen jaar tot volle tevredenheid intensief samengewerkt. Het lifestyle programma “Op Zo’ndag” werd elke maand opgenomen vanuit het Scheldetheater in Terneuzen.

Met deze huidige uitbreiding in de samenwerking beogen de partijen in deze tijd ook een podium te kunnen bieden aan kleinere podia, theaters en Zeeuwse gezelschappen die door de coronacrisis moeilijke tijden kennen. JENZ, de jongste tv-zender van Zeeland, gaat vanuit Studio A58 binnenkort werk maken van het verwerven van een serieuze plaats in de Zeeuwse Samenleving.

Reactie schrijven

Commentaren: 0