Nieuw in het ABC complex aan het Scheldeplein 'Kaasboerinneke'

Sinds 2 weken kun je in het ABC complex aan het Scheldeplein terecht via het Kaasboerinneke voor een lekker stuk kaas.

Een initiatief van Simon - Jan, Peter en Wilma die ruim 50 verschillende kazen verkopen in de winkelruimte van voorheen Visamy aan de Aagje Dekenstraat 12c. We gingen langs om een reportage te maken van deze nieuwe ondernemers die naar Vlissingen zijn gekomen om hun kaaswinkel te exploiteren. Wat is er lekkerder dan kaas direct van de boerderij? We stelden enkele vragen aan Wilma het Kaasboerinneke.

Actie Gall & Gall promotieweek Italiaanse wijnen 
Vanaf deze week is er een actie gestart bij Gall & Gall Vlissingen in de passage in het ABC complex aan het Scheldeplein. Wilma Kaasboerinneke: "Een promotieweek met Italiaanse wijnen en we hadden zoiets daar gaan we aan mee doen. Dus we hebben een Italiaans kaasplankje samengesteld met allerlei dingetjes, zoals pesto kazen en parmezaan dat zit er allemaal bij, en een lekker wijntje hoort er natuurlijk ook bij"!              

Groot assortiment kazen
Top Kaas van Boerenland naar Klant, je kunt er van woensdag t/m zaterdag terecht van 09:00 tot 18:00 uur voor een heerlijk stuk kaas. Een groot assortiment van boerenkazen, geitenkaas, en allerlei andere soorten kazen waaronder ook rookkaas. En er is een vitrine met wekelijkse aanbiedingen, een stuk kaas voor € 4,- of 3 voor € 10,-.

Website Kaasboerinneke

Video

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Boudewijn Brummelkamp (vrijdag, 13 november 2020 12:06)

    heeft u ook een telefoonnummer?

  • #2

    Redactie (vrijdag, 13 november 2020 15:57)

    0629508675