Safa Taher opent vintage kledingwinkel in de Sint Jacobsstraat

In het winkelpand aan de Sint Jacobsstraat 14 opende zaterdagmiddag de jonge onderneemster Safa Taher (24) voor het eerst de deur van haar vintage kledingwinkel Crazy Lovers.

In deze winkel worden diverse unieke vintage kledingstukken aangeboden, voor iedereen is er wel wat te vinden in deze winkel. Safa is sinds haar veertiende bezig met mode, en draagt sinds die tijd tweedehandse kleding. "En iedereen vond het een beetje raar, maar nu wordt het moderner en heel veel jongeren dragen het nu ook en ik denk dat Zeeland dit wel nodig heeft". Aldus Safa Taher.  

Het is leuk om er uniek bij te lopen
Via de winkel Crazy Lovers biedt zij tweedehands kleding aan en het meeste is vintage, maar het is van allerlei jaren. Ik heb allerlei unieke stukken en je vindt dit niet in een H&M of C&A, dus het is wel leuk om er uniek bij te lopen. Ook worden er in de winkel schoenen, sieraden en tassen verkocht.   

Plannen voor de toekomst
"Ik heb altijd plannen en dromen, plannen in de winkel heb ik ook, er komt een atelier en daar worden kleding genaaid jurkjes, blouses, en rokken. Ook worden er herstelwerkzaamheden aan kleding gedaan". Weer een mooi initiatief door deze jonge onderneemster in de Sint Jacobsstraat in Vlissingen.  

Crazy Lovers: Instagram  

Videoreportage

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    sandra van zalm (vrijdag, 23 oktober 2020 15:00)

    Geweldige winkel, met veel off beat keuze in bijzondere stoffen. Safa is zelf erg inspirerend, ze weet er net die dingen uit te pikken waar je naar op zoek was, maar het zelf nog niet wist.
    Tot snel !