De jeugdbrandweer van Vlissingen is op zoek naar nieuwe leden

De brandweer wel eens gezien en gedacht van dat wil ik later ook? Dat kan nu al door bij de Jeugdbrandweer in Vlissingen te komen!

De jeugdbrandweer is vooral leuk en leerzaam. Brandweermannen en vrouwen van het lokale brandweerkorps geven bij de meeste groepen één keer per week praktijk oefenavond voor jongens en meiden van 12 tot en met 18 jaar over de brandbestrijding en de andere taken van de brandweer. Er zijn per jaar een aantal regionale en de landelijke selectiewedstrijden. Een hoge klassering op de wedstrijden betekent doorstroming naar de landelijke finales.

Doorstromen naar plaatselijke brandweerkorps
Door de jeugdbrandweer worden ook bezoeken gebracht aan andere kazernes en alarmcentrale. De jeugdbrandweer wordt niet ingezet bij echte oproepen van de brandweer. Het is vaak wel mogelijk om vanuit de jeugdbrandweer door te stomen naar het s. Het zijn de brandweer mensen van de toekomst!

De jeugdbrandweer van Vlissingen zoekt nieuwe leden
De brandweer wel eens gezien en gedacht van dat wil ik later ook? Dat kan nu al door bij de Jeugdbrandweer in Vlissingen te komen! Wij zoeken namelijk nieuwe jeugdleden voor ons gezellige en gemotiveerde team!  

Ben jij:
- Tussen de 11 en 15 jaar oud;
- Woonachtig in de Gemeente Vlissingen;
- Vanaf november elke vrijdagavond beschikbaar;
- Gemotiveerd en kan je goed samenwerken

Meld je dan nu aan!
Als je interesse of vragen hebt, laat het ons weten via een bericht op Facebook, Instagram of via de mail naar jeugdvlissingen@vrzeeland.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0