‘Liefs uit Londen’ treed voor de derde keer op in een uitverkocht Arsenaaltheater

Musicalgroep Papillon trad donderdagavond 17 september voor de derde keer op met de musical ‘Liefs uit Londen’ in een uitverkocht Arsenaaltheater.

Op 11 en 12 september was het theater ook al uitverkocht. ‘Liefs uit Londen’ is in totaal zes avonden te zien in het Arsenaaltheater, geheel volgens de maatregelen van het RIVM. De gasten werden vanaf 19:30 uur via de zijkant van het theater naar binnen geleid, een gastvrouw begeleide de gasten naar een zitplaats. Het publiek kon vervolgens genieten van een heerlijke avond uit in het theater.

Covers van BLØF
Musicalgroep Papillon brengt een uniek stuk op de planken. Een stuk waarbij covers van de Zeeuwse band BLØF in de hoofdrol staan. Een eigentijds verhaal vol humor, emotie en bijzondere karakters. Het bestuur heeft samen met het artistiek en productieteam de coronaperiode omgezet in iets positiefs.   

Liefs uit Londen
Sara en Anna zijn al van jongs af aan de beste vriendinnen. Wanneer hun vriendschap overslaat in romantiek, komen ze voor een aantal moeilijke keuzes te staan. De covers van de Zeeuwse band Bløf voeren je mee langs dit moderne liefdesverhaal. Het script is geschreven door Paulien van Nijf-Westerhout, en regie is in handen van Herbert Mouwen. Choreografie door Lianne van Oostende. Artistieke en muzikale leiding is in handen van Flavio Pavone.

Corona
Deze productie stond al in de startblokken toen op zondag 15 maart het doek viel. Alle theaters moesten sluiten. Dat voelde voor de vereniging als een flinke donderwolk boven wat een fantastische productie had moeten worden. Flinke financiële klappen moesten er opgevangen worden, maar de samenwerking met het Arsenaal theater heeft er voor gezorgd dat dit mogelijk was.

De musical is nog te zien op: 20, 25, en 26 september.

Lees ook: Musicalgroep Papillon uit Middelburg presenteert musical ‘Liefs uit Londen’ (3 februari 2020)
Een interview met regisseur Herbert Mouwen en productieleider Ilse Strobos.

Video ‘Liefs uit Londen’

Reactie schrijven

Commentaren: 0