Walstraat 68 na verbouwing weer heropend

Na een verbouwing van een maand is Walstraat 68 op woensdag 7 oktober weer open gegaan.
U bent weer van harte welkom voor zowel nieuwe als brocante cadeauartikelen, wenskaarten en boeken.

Onze medewerkers staan klaar voor een praatje onder het genot van een kopje koffie of thee. De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 9:00 - 17:00 uur. De zijgevel is opgeknapt en we hebben er een modernere uitstraling aan gegeven door te bekleden met onderhoudsvriendelijk materiaal. Maar eigenlijk hebben we vooral het binnenmilieu willen aanpakken met deze verbouwing. Door gebrek aan isolatie was het bijvoorbeeld de afgelopen zomer binnen soms 35 °C zijn, terwijl op een koude winterdag het kwik niet boven de 16 °C kwam. Dit is nu o.a. door het gebruik van dubbelglas verleden tijd hopen we. Het wordt het dus weer aangenaam vertoeven in onze ontmoetingsplek!

Reactie schrijven

Commentaren: 0