· 

Vier wethouders besmet: nu ook raadsleden en ambtenaren besmet in Hulst

Vier van de vijf wethouders, drie raadsleden en ook een aantal ambtenaren van de gemeente Hulst zijn besmet met het coronavirus.

Dat valt te lezen op de website van de PZC.
Donderdag maakte de gemeente Hulst bekend dat vier wethouders positief testten en dat de vijfde nog getest wordt. Inmiddels zijn er dus meer besmettingen binnen de gemeenteraad. De GGD voert bron- en contactonderzoek uit naar de besmettingen.

De vergaderingen van de raadscommissies worden voorlopig uitgesteld: er zijn sowieso weinig agendapunten en dus is het niet noodzakelijk om te vergaderen. De gemeentelijke dienstverlening gaat ongewijzigd door. De gemeentewinkel is gewoon geopend en de gemeente is telefonisch bereikbaar. De gemeentelijke organisatie is wel, conform de landelijke maatregelen, tot het minimale afgeschaald. Dat wil zeggen dat bijna alle medewerkers van huis uit werken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0