Succesvolle Voedselbankactie: Ontvangsthal van de school lijkt een supermarkt

Leerlingen, ouders en medewerkers van het Scheldemond College hebben samen met een aantal lokale ondernemers een enorme hoeveelheid houdbare producten ingezameld voor de Voedselbank.

We zitten middenin een bizarre periode en helaas zijn we nog niet van het virus af. Veel mensen hebben het moeilijk en een aantal nog net iets moeilijker. Met de feestdagen in het vooruitzicht wil de school het liefst zoveel mogelijk mensen toch een beetje positief een gevoel geven. En dat gaat zeker lukken met de grote aantallen die zijn opgehaald.

Directeur Scheldemond College Eugene Fagg: "Heel veel producten zijn ingeleverd, de ontvangsthal van de school lijkt een supermarkt! Elke dag zag ik leerlingen en collega’s met tassen vol producten de tafels verder vullen. Vanochtend hebben leerlingen 300 zakken uien de school in gesleept die zijn gesponsord door lokale uienhandel MSP. De 200 flessen kersensap van Landwinkel Elebaas en 200 zakken afbakbroodjes van Jumbo komen ook zeker goed terecht. Zo mooi om te zien dat iedereen, die het kan, zijn steun bijdraagt".

We zijn blij dat we het schooljaar positief afsluiten, ondanks de maatregel dat we veel leerlingen online les moeten gaan geven.

Reactie schrijven

Commentaren: 0