Vragen aan college van B&W over behoud Machinefabriek

De SGP, VVD, POV, CDA, PvdA, hebben gezamenlijk een tal van vragen gericht aan het college van B&W over het behoud van de Machinefabriek.  

We zijn blij te lezen dat er stappen worden gezet met betrekking tot de ontwikkeling van de Machinefabriek! U schrijft dat u besloten heeft om ook de Machinefabriek te behouden. We zijn erg benieuwd naar uw afwegingen m.b.t. de plannen, kosten, financiering en risico’s en langetermijnvisie voor dit markante en kostbare gebouw. Samen zijn we Vlissingen: B&W, coalitie, oppositie en burgers en bedrijven van onze gemeente. We kijken uit naar de ontwikkeling van dit pand en wat ons betreft doen we dat samen!

Het kan zijn dat onze specifieke vragen al in uw concept raadsvoorstel staan dat u naar ons gaat sturen ter besluitvorming. Dat weten we nu natuurlijk nog niet zeker. En omdat we graag antwoord willen hebben op ál deze vragen sturen we u onze vragen al vooraf. U kan er dan altijd voor kiezen om de gevraagde informatie te integreren in het raadvoorstel of uw antwoorden separaat naar uw raad de sturen.

Hieronder de brief met vragen

Download
Vragen Machinefabriek.pdf
Adobe Acrobat document 323.2 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0