Amendement SGP Vlissingen overspelreclames verworpen

Het ingediende amendement van de SGP Vlissingen over de overspel reclames via de openbare ruimtes in de gemeente Vlissingen is tijdens de oneline vergadering op 28 januari 2021 verworpen.

De SGP strijd al langere tijd tegen de reclame (s) voor datingsites zoals de website Second Love die aanzetten tot overspel.

Wat mensen achter de voordeur doen, in de krant lezen, op televisie kijken of op internet opzoeken is niet onze zaak als gemeente. Maar de publieke ruimte is wel onze zaak. En daarmee ligt voor de SGP een taak. De SGP maakt graag gebruik van ruimte die wordt geboden.

“En deze ruimte is er om dit amendement in te dienen. Met dit amendement hebben wij een helder doel: het weren van het toenemende aantal overspel reclames in onze straten”. Laat de SGP Vlissingen weten.

Reactie schrijven

Commentaren: 0