Leerlingen Scheldemond College bij de top van Nederland

10 leerlingen van het Scheldemond College in Vlissingen hebben een fantastische presentatie geleverd bij de Landelijke Biologie Olympiade.

Leerling Jari Bertijn (vwo 6) is door naar de volgende ronde en behoort tot de beste leerlingen van Nederland.

De andere leerlingen behoren tot de top -10% van alle landelijke deelnemers. Jari maakt binnenkort de 2e ronde toets op school en krijgt voorafgaand hieraan een online masterclass over microbiologie op vrijdagochtend 19 maart, verzorgd door docenten van Wageningen University & Research.

Biologie Olympiade
De Nederlandse Biologie Olympiade (NBO) is een uitdagende biologiewedstrijd. Iedere havo- en vwo-leerling in de bovenbouw van het voortgezet onderwijs kan meedoen. In drie wedstrijdronden wordt getoetst op kennis, inzicht en vaardigheden in de biologie. De vier winnaars mogen Nederland vertegenwoordigen op de Internationale Biologie Olympiade.

Reactie schrijven

Commentaren: 0