Deze week matige vorst in Vlissingen

Het vriest momenteel dat het kraakt in Vlissingen, met overdag -4 °C en in de nacht (en) kan de temperatuur verder gaan dalen deze week tot -8 °C. deze week.

Sneeuw levert mooie sfeerbeelden op
Er is de afgelopen dagen wat sneeuw gevallen in Vlissingen. En trokken we er op uit met de camera om een aantal de winterse sfeerbeelden in diverse straten en wijken te maken. Het is weer al even geleden dat het in februari zo koud was in Vlissingen. Opmerkelijk is dat er overdag sprake is van lichte vorst tot -4 °C en in de nacht kan het tot matige tot strenge vorst komen.  

Vrieskou houdt nog even aan
Het lijkt erop dat de vrieskou ook de komende dagen nog even aanhoudt, want volgens de voorspellingen blijft nog in ieder geval tot zaterdag vriezen, met een te verwachten maximumtemperatuur voor Zeeland van -2 graden en een minimum in de nacht van woensdag op donderdag van -10 graden.

Na 15 februari stijging van temperatuur

Volgens de voorspelling van Weerplaza gaan de temperaturen vanaf 15 februari overdag stijgen naar 2 °C - 6 °C en komt het in de nacht (en) nog wel tot lichte vorst. Wat er daarna gebeurt is op dit moment nog erg onzeker, maar dan kijken we al heel ver vooruit. Voorlopig nestelt de winter zich stevig in Nederland met dus uitzicht op grootschalig schaatsweer!   

Sfeerbeelden winter Vlissingen

Reactie schrijven

Commentaren: 0