Niet-essentiële winkels mogen open voor afhalen

Vanaf vandaag 10 februari mogen niet-essentiële winkels open, maar alleen voor het afhalen van artikelen.

Dat heeft premier Mark Rutte dinsdag bekendgemaakt tijdens de persconferentie over de corona maatregelen.

Deze click & collect is aan een aantal regels gebonden. Klanten moeten minstens vier uur van tevoren bestellen en dan een tijdslot krijgen waarbinnen ze hun bestelling kunnen ophalen. Het afhalen moet aan de deur van de winkel gebeuren. Klanten mogen dus niet de zaak in.                

Alle niet-essentiële winkels zijn sinds medio december gesloten. Op dit moment kunnen klanten wel spullen bestellen, maar die moeten dan worden thuisbezorgd. Een uitzondering geldt voor bouwmarkten en andere doe-het-zelfwinkels. Daar mogen vooraf bestelde artikelen nu al worden afgehaald. Vanaf 10 februari mogen dus ook alle andere niet-essentiële winkels open voor het ophalen van producten.

Regels click & collect
- Klanten bestellen minimaal 4 uur van tevoren hun producten (online of telefonisch)
  Dit is bedoeld om funshopping te voorkomen
- Afhalen gebeurt op afspraak; de klant krijgt een bepaald tijdslot toegewezen
- Ophalen moet ‘buiten de deur’, klanten mogen niet naar binnen
- Met meerdere personen ophalen is niet toegestaan

Op de foto (hier boven) Foto Verschoore. Is open voor afhalen: door de week van 09:30 - 17:30 uur en
zaterdag van 09:00 - 17:00 uur.

Verder open voor afhalen: Blokker, C & A  Zeeman Vlissingen, Wibra, Action (afhalen online), Sport Point, Steketee Damesmode, The Glitch, Jones just for men, Boekhandel t 'Spui, Naaiatelier Martien, Jeans Inn Vlissingen, Patachou, Mrs Marcos, Van Haren Vlissingen, Zeeman Papegaaienburg 18-22, De Bloemenbeleving, Big Bazar,

Staat uw winkel er niet bij en bent u open voor afhalen, laat het ons weten via email.

Reactie schrijven

Commentaren: 0