De Bloemenbeleving geopend, ‘hier beleef je wat’

In de Walstraat in Vlissingen is donderdag door Adriaan Joziasse en Linda Daniëlse  een nieuwe bloemenwinkel geopend, De Bloemenbeleving.

Ze staan al een jaar op de zaterdagmarkt met de bloemen op het Scheldeplein, en de mensen zijn super enthousiast en blij dat ze er zijn.

Hier beleef je wat, dat is wat de klanten vonden van de aankleding en uitstalling op de markt, en zo kwamen  Adriaan en Linda op de 'bloemenbeleving'. Het contact met de klanten op de markt is toch wel het allerleukst, en begon het idee te ontstaan voor een winkel. In Middelburg hadden ze ook altijd bloemenzaken zoals 7 jaar geleden De Verbeelding.

Het pand aan de Walstraat 43 is een ideale plaats voor De Bloemenbeleving, met een koelcel achterin, en een achteruitgang ook belangrijk en een goede werkruimte voor de bloemen, en een ruime winkel. Ook buiten is er een mooie uitstalling. “En als het weer kan (corona), kun je er ook een theetje drinken”. Aldus Linda Daniëlse.    

Bloemen is beleving en dat is ook te zien aan de inrichting van de winkel (vintage), er staan meubeltjes met bloemen, schilderijtjes hangen er, je zal je geen moment vervelen in de winkel. Er is een ruim assortiment aan bloemen, boeketten losse bloemen buiten en binnenplanten maar ook bloempotten en vazen, alles wat leuk is willen we presenteren.

De winkel is voorlopig 3 dagen open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 09:30 – 17:30 uur.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Hennie brouwer (zaterdag, 10 april 2021 15:10)

  Een vraagje
  Hebben jullie ook een website ?
  En kan ik eventueel blauwe mini viooltjes bestellen
  Vgr Hennie email
  Noorderlichtje1947@gmail.com