Liefdevolle Lichtjestocht over boulevard en door straten van Vlissingen

 

Cafés en restaurants zijn dicht sinds 15 oktober 2020 maar ook kappers, theaters, bioscopen en scholen zijn gesloten. En er is nog geen zicht op opening op korte termijn.Naar aanleiding van de coronacrisis /maatregelen van de afgelopen periode zal er een Lichtjestocht plaats vinden in Vlissingen.

Naam van de tocht
Liefdevolle Lichtjestocht: Hart voor Vrijheid, Hart voor Ondernemers, Hart voor de Kinderen en Jeugd, Hart voor de Ouderen. De Liefdevolle Lichtjestocht zal plaats vinden op zaterdag 27 februari 2021 en start en eindigd op het Stadhuisplein in Vlissingen.

Verzamelen en de route van de tocht
Om 18:30 uur verzamelen alle deelnemers zich voor de Liefdevolle Lichtjestocht, ze nemen zelf lichtjes, lampions, fakkels en hartjes mee. Om 19:00 uur start de tocht, deze gaat richting de watertoren via de parkeerplaats bioscoop en gaat daarna linksaf de boulevard op. Vandaar door naar Boulevard de Ruyter richting Michiel de Ruyter.

Update 25 februari 2021
“Daar lopen we naar beneden en houden een half uur pauze op het Bellamy park, dit zal rond 19:30 uur zijn. Daar zullen 3 sprekers elk 10 minuten spreken. Let op: De pauze op het Bellamy park gaat niet door!
De burgemeester heeft hier geen toestemming voor gegeven, de sprekers zullen dit doen op het Stadhuisplein rond 20:00 uur. Wie dit zullen zijn is nog niet bekend”. Laat Silvia Riemeijer-Quentin weten aan RTV Vlissingen.

Oproep aan alle horeca en detailhandel zaken
De initiatiefnemers voor deze tocht zijn: Silvia Riemeijer-Quentin (kapster) en Mirjam de Hond (event cateraar). Bij dezen roepen zij alle horeca en detailhandel zaken uit heel Walcheren op om mee te lopen en deel te nemen aan deze tocht. Maar ook speciale aandacht voor de jeugd die ook heel hard getroffen zijn door de maatregelen roepen we op om mee te lopen. RTV Vlissingen zal een verslag maken van deze Liefdevolle Lichtjestocht door Vlissingen.
 
Aanmelden via: info@silviaskniptijd.nl 

Flyer Liefdevolle Lichtjestocht

Reactie schrijven

Commentaren: 0