Artikelen afhalen via Click & Collect bij Zeeman Vlissingen

Met ingang van 10 februari gingen de niet-essentiële winkels weer open, maar alleen voor het afhalen van artikelen.

We gingen vrijdagmiddag naar Zeeman Vlissingen om te kijken hoe het systeem Click & Collect werkt.

Bij Zeeman Vlissingen aan de Lange Zelke 9 waren ze blij dat de winkel weer open mag. Voorlopig mogen er nog geen klanten in de winkel, maar via Click & Collect is het mogelijk om artikelen te bestellen.

Zeeman Vlissingen: Klanten gemist!
”He he eindelijk is het zover, je kunt weer aan je vertrouwde spulletjes komen. Wij van de Zeeman aan de Lange Zelke vinden het super fijn dat we al heel wat bekende gezichten aan de deur hebben gezien. Wat hebben wij jullie gemist! We weten ook dat vele niet weten hoe je een bestelling kan plaatsen bij ons, en daarom willen wij dit graag met jullie delen zodat iedereen er gebruik van kan maken.” Laat een medewerkster weten aan RTV Vlissingen.

Wat is Click & Collect
Je betaalt een ''Click & Collect'' bestelling online. Na bestelling ontvang je een e-mail met je orderbevestiging, afhaalbewijs en tijd vanaf wanneer je jouw bestelling kunt afhalen. Je kan je bestelling op komen ophalen vanaf het tijdstip dat in het afhaalbericht aangegeven staat. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0