Vrijheidskaravaan van Forum voor Democratie doet Vlissingen aan

De FVD Vrijheidskaravaan trekt het hele land door. En zaterdag waren ze in Vlissingen

Al voordat de sprekers begonnen stond het plein vol van de mensen (op anderhalve meter) afstand van elkaar.

Wat fantastisch dat jullie zijn gekomen in zulke enorme aantallen. Het mag nog steeds niet, zegt Baudet, “we mogen het nog steeds niet aankondigen. We mogen nog steeds niet iedereen oproepen om te komen vanwege corona. Maar wat een enthousiasme”!   

Diverse toespraken
“Morgenochtend ga ik om 11 uur ‘s ochtends een kop koffie drinken op het Stadhuisplein in Vlissingen”! Liet Thierry Baudet via zijn twitter account weten”. Op het Stadhuisplein had zich een groot aantal mensen verzameld om naar de toespraken te luisteren. Wybren van Haga: “Wat ontzettend mooi om hier in Vlissingen te zijn. Ik sprak daarnet een meneer in een rolstoel en die zegt: het is ongelofelijk wat de overheid je allemaal aandoet. Je probeert natuurlijk in een democratie te leven, en je beste beentje voor te zetten. Maar uit eindelijk zijn we verworden tot een soort ‘horige’ van een overheid die totaal uit de hand is gelopen".

Vlissingen is een loer gedraaid
Martin Bos: “Op de vraag waar moeten we in Zeeland naar toe? We hebben gezegd kom dan als eerste naar Vlissingen, want deze stad is door het kabinet Rutte echt een loer gedraaid eerst zou hier de marinierskazerne komen of dat goed of slecht is laat ik even voor wat het is. Maar nu krijgen we een gevangenis en een kennisinstituut voor de vriendjes van Wientjes, we hebben er allemaal niks aan dus we krijgen alleen maar ellende van Rutte”. 

Vechten voor de horeca
Dennis Boom gaat vechten voor de horeca, hij is al 35 jaar horecaondernemer en MKB'er. “En wij worden niet vertegenwoordigd in de 2e kamer. Hoe kan het zo zijn dat je niet gewoon een kopje koffie kunt drinken in een sector waar alles tot op de centimeter gereguleerd is. Anderhalve meter mondkapjes hygiëne in de keuken noem het maar op en toch moet de horeca dicht! Mensen dit mag niet gebeuren wij gaan keihard knokken voor de horeca en voor de retail en alle middenstanders die krimperen op dit moment. Ik krijg dagelijks ondernemers huilend aan de telefoon gezinnen gaan kapot ondernemingen failliet en huizen en auto’s moeten worden verkocht”. 

Enige partij die corona écht anders wil doen
Natuurlijk onderstreepten Baudet en Wybren van Haga ook in Vlissingen weer dat Forum voor Democratie de enige partij is die corona écht anders wil doen; die principieel voor vrijheid kiest en die de gestoorde, eindeloze lockdown van het partijkartel onmiddellijk wil beëindigen.
  

FVD in Vlissingen video

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    ProZeeland (maandag, 22 februari 2021 09:45)

    FVD Zeeland stemde afgelopen zomer samen met het partijkartel de motie van ProZeeland voor verlichting vd absurde coronamaatregelen gewoon weg. Wrang voor Thierry dat de FVD hier nog heilig in het coronacircus. ‘Better safe then sorry’ meende men.