De Willem Ruysstraat afgesloten i.v.m werkzaamheden herinrichting kruispunt

Uitvoerder KWS is maandag 1 maart gestart met de herinrichting van het kruispunt De Willem Ruysstraat, Dokwerker, Insulindestraat.

Volgens de huidige planning duren de werkzaamheden 6 weken. Het verkeer wordt omgeleid,volg de (gele) omleidingsborden.

De omleidingen en andere verkeersmaatregelen staan ook op de website Melvin. Door een late leverantie van straatmaterialen wordt de omleiding via de platenbaan gehandhaafd. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het nieuw aangelegde voetpad.  

Downloads
Indien u moeite heeft om één of meerdere bestanden in de bijgevoegde downloadtabel te lezen of als dit onduidelijkheden voor u oplevert, neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 0118 of e-mail gemeente@vlissingen.nl.

Reactie schrijven

Commentaren: 0