Wegwerkzaamheden aan toegangswegen naar nieuwe Dokbrug

Momenteel vinden er diverse wegwerkzaamheden plaats om de toegangswegen naar de nieuwe Dokbrug te realiseren.

Aan de noordzijde wordt de Dokwerker (de naam van de nieuwe weg naar de nieuwe Dokbrug), verder ingericht met fiets - en voetpaden. Deze werkzaamheden duren nog tot en met april. De planning is dat half april 2021 de brug in gebruik kan worden genomen.
Werkzaamheden kruising De Willem Ruysstraat 
De Willem Ruysstraat is afgesloten in verband met werkzaamheden van de herinrichting van het kruispunt De Willem Ruysstraat, Dokwerker, Insulindestraat. Uitvoerder KWS is maandag 1 maart gestart met de herinrichting van het kruispunt en deze zullen nog duren tot en met april. Het verkeer wordt gedurende de werkzaamheden omgeleid via de tijdelijke gele omleidingsborden.  

Reactie schrijven

Commentaren: 0