Bericht van burgemeester Bas van den Tillaar ‘verkiezingen 2021’

Burgemeester van den Tillaar heeft een persoonlijke videoboodschap opgenomen voor alle inwoners van de gemeente Vlissingen over de komende Tweede Kamerverkiezingen.

In een videoboodschap laat de burgemeester het volgen de weten: "Beste mensen, beste inwoners van Vlissingen, van Souburg en van Ritthem, volgende week mogen we weer naar de stembus. Woensdag de 17e kiezen we nieuwe leden voor de Tweede Kamer. En ook op maandag en dinsdag 15 en 16 maart zijn er al stembureaus open, maar dan speciaal voor mensen die tot een risicogroep behoren".

Extra maatregelen
Ik wil u vragen allemaal te gaan stemmen, ons democratisch recht te gebruiken. We hebben dit jaar extra maatregelen genomen om onder de bijzonder corona-omstandigheden die verkiezingen ook veilig te laten verlopen. Zo zijn er extra stembureauleden, zijn stembureaus ruim opgezet en wordt tussendoor extra gepoetst.

Eigen rode stempotlood dit jaar
Iedereen krijgt dit jaar zijn eigen rode stempotlood en die neemt u na afloop gewoon mee naar huis. Zo zorgen we ervoor dat de verkiezingen heel veilig kunnen verlopen. Ik heb dit jaar ook weer een brief gestuurd aan al onze inwoners die voor de 1e keer naar de stembus mogen. Een brief waarin ik ze oproep dat stemrecht te gebruiken. Om te gaan stemmen, want het is zo belangrijk dat democratisch recht dat wij hebben.

Briefstemmen 70 plus
En natuurlijk voor iedereen van 70 plus geldt dat die nu al kunnen stemmen door middel van het briefstemmen. We zien hier al heel veel brieven binnenkomen. Kortom samen met u zorgen we ervoor dat het veilige verkiezingen worden. Ga stemmen woensdag de 17e!

Reactie schrijven

Commentaren: 0