Mercuur geeft stoere marineverhalen weg

Op museumschip Mercuur in het Scheldekwartier gaan ze niet bij de pakken neerzitten nu de musea nog gesloten moeten blijven.

Voorzitter Niek Peters van de Stichting Maritiem Erfgoed Vlissingen blijft optimistisch: “We vinden het ontzettend jammer dat we nog niet open kunnen voor het publiek, want we zijn er helemaal klaar voor.

Ook ook voor gezinnen met kinderen. Als zij bij ons aan boord stappen kijken ze altijd hun ogen uit.” Om toch alvast iets voor kinderen te kunnen betekenen heeft het museum een leuke online paasprijsvraag voor kinderen tot 12 jaar. Ze kunnen het boek “Alle Hens! - stoere marineverhalen” winnen. Dankzij uitgeverij Kluitman zijn er meerdere exemplaren te vergeven. Het boek was thematitel van de kinderboekenweek 2020 en staat vol verhalen over de zeevaart van toen en nu. Deelname is mogelijk tot 5 april op www.museumschip-mercuur.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0