· 

Feestelijke afronding praktijkexamens Nehalennia, Kunst Beeldend

Het blijft een heftige tijd voor de middelbare scholieren met de vele online lessen. Ook voor de examenleerlingen ziet het jaar er anders uit.

De scholen worden steeds creatiever in het bedenken van activiteiten die passen binnen de maatregelen.

De havo/vwo locatie van Nehalennia in Middelburg heeft alle creativiteit verwerkt in een spetterende avond voor examenleerlingen. Ze organiseren donderdag 18 maart van 18:00 - 20:00 uur een feestelijke afronding van de praktijkexamens Kunst Beeldend en Kunst Muziek en van het profielwerkstuk.

De examenleerlingen verzorgen onder andere muzikale optredens, presentatie van kunstwerken en er wordt bijzonder beeldmateriaal vertoond. Het twee uur durende programma start om 18:00 uur en kunnen alle ouders en geïnteresseerden bijwonen via een livestream verbinding die op de website van de school (www.nehalennia.nl) wordt geplaatst. De leerlingen zijn in groepen live aanwezig en volgen de feestelijke afronding ook thuis via de livestream.

Reactie schrijven

Commentaren: 0