Gedicht van schrijver Wim Hofman aangebracht aan Dokbrug

De werkzaamheden aan de nieuwe Dokbrug verlopen voorspoedig, zo zijn onlangs de hameitorens geplaatst en de priemen bevestigd.

Daarna is ook het technische deel van de brug gereed gemaakt, zoals de hydroliek en elektra, de verlichting van de slagbomen etc.

Deze week is het gedicht onder aan de brug aangebracht. Het gedicht is van de Vlissingse schrijver Wim Hofman, en dit is in de commissie Ruimte op 16 mei 2020 door de schrijver voorgedragen. Het gedicht is bedoeld om de wachttijd te veraangenamen. De nieuwe Dokbrug is bedoeld als ontsluiting van de binnenstad en zal de huidige tijdelijke brug vervangen. De Dokbrug wordt geschikt voor voetgangers, fietsers, auto’s en zware vrachtauto’s. 

Langere afsluiting De Willem Ruysstraat
De werkzaamheden aan de Dokwerker en het kruispunt met De Willem Ruysstraat zullen tot half april duren. Het verkeer wordt omgeleid via gele omleidingsborden. Volgens planning zal vanaf half april het verkeer over de nieuwe situatie Koningsweg - Dokwerker en de nieuwe Dokbrug rijden.

Reactie schrijven

Commentaren: 0