Webshop voor feest en kado artikelen Majo

Sinds kort is er een webshop voor feest en kado artikelen online, deze verkopen geschenksets, kado's, baby en kinder speelgoed en nog veel meer.

En sinds kort hebben ze de focus gelegd op het versturen van helium ballonnen!

“Hoe leuk is het om in deze moeilijke tijden iemand een hart onder de riem te steken met een leuke ballon? Verjaardag, geboorte, Disney, beterschap er is een uitgebreid assortiment wat zeker nog zal gaan groeien”. Laat de eigenaar van de webshop aan RTV Vlissingen weten.

Geschenksets en Zeeuwse streekproducten
Wij verkopen onder andere: Geschenksets, kado's, baby en kinder speelgoed, wenskaarten, schmink & grime, nepnagels en wimpers, Zeeuwse streekproducten, ballonnen, slingers, tafeldecoratie en feest accessoires. Ook maken wij graag geschenksets naar wens van de klant. Heeft u een idee? Wij denken graag met u mee! Daar ligt onze kracht!
   
Leuke prijzen
Op zaterdag bezorgen wij bestellingen gratis op heel Walcheren en door de weeks s'avonds voor een kleine prijs..Bestellingen kunnen ook gewoon afgehaald worden in Vlissingen! Wij proberen onze prijzen zo leuk mogelijk te houden voor iedereen! Bovenop onze leuke prijzen, hebben wij ook nog eens extra 10% korting met de kortingscode kadootje! Als dat geen feest is!

Kijk snel op onze website voor meer informatie of neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Heel graag tot ziens!
Mariëlle en Jordy

Reactie schrijven

Commentaren: 0