· 

Filmopnames Middelburg voor introductievideo Eurovisie Songfestival

Maandag 22 maart zijn er voor de Kloveniersdoelen filmopnames De opnames zijn voor de introductievideo over Nederland tijdens de uitzending van het Eurovisie Songfestival.

De gemeente Middelburg vindt het leuk dat Middelburg daar onderdeel van is. En werkt dan ook graag mee aan het verzoek van de producent. Dat betekent wel dat 22 maart ’s middags en ’s avonds het gebied rondom de Kloveniersdoelen minder goed bereikbaar is.

Straten afgesloten
Van 15.30 tot 02.00 uur: Langeviele binnenbrug afgesloten voor auto’s en fietsers voor het opbouwen, gebruiken en afbreken van de filmlocatie. Voetgangers hebben een deel van deze uren nog doorgang. Van 18.30 tot 22.00 uur: het kruispunt Langeviele binnenbrug / Langeviele / Beenhouwerssingel / Molenberg afgesloten voor alle verkeer. Van 18.30 tot 24.00 uur: Achter de Houttuinen (straat en stoep), tussen Domburgs Schuitvlot en Baanstraat, afgesloten voor alle verkeer.

Introductiefilm
Filmproducent IDTV maakt voor de NPO postcards (introductievideo’s). Een unieke kans om Middelburg te laten zien aan de rest van de wereld. De postcards zijn in alle landen te zien tijdens de uitzending in mei. Ze kondigen de artiesten aan. Voor alle 41 deelnemende landen aan het Eurovisie Songfestival is er dus een eigen postcard. In alle postcards komt een tiny house voor. Deze is zo ingericht dat het iets zegt over de artiest, voor Nederland is dat Jeangu Macrooy. De opnames zijn ook voor een deel met een drone.

Reactie schrijven

Commentaren: 0