Kledingbank Zeeland open voor publiek op afspraak

De Beurs mag weer beperkt open voor verkoop, er moet wel via een inschrijfformulier een afspraak worden gemaakt.

Iedere klant kan een uur in de tweedehands kledingwinkel komen shoppen, echter u moet zich wel voor af aanmelden zodat de winkel weet wie en wanneer iemand langs komt.

Deze maatregelen houden verband met de huidige coronaregels zoals deze momenteel gelden in ons land. Deze formulieren staan op de nieuwspagina.

Zolang de corona heerst, dient u rekening te houden met deze regels:
1. Zorg er zelf voor dat u de 1,5 meter afstand houdt.
2. Neem uw eigen shopper mee, we delen geen winkelmandjes uit.
3. Eigen mondkapje verplicht

Kledingbank Zeeland
Alle kleding die binnenkomt bij Kledingbank Zeeland wordt met de hand uitgezocht en gesorteerd. De allermooiste kleding (ook wel A kwaliteit genoemd) geven we gratis weg in één van onze twee uitgiftecentra of tijdens een kledingactie ter plaatse. De kleding die net niet aan deze norm voldoet (B kwaliteit) verkopen we voor kleine prijsjes. Bij deze gelegenheden is iedereen welkom! Dus niet alleen degene met een krappe beurs, maar ook zij die graag tweedehands shoppen, bijzondere items zoeken of het gewoon belangrijk vinden om kleding te recyclen.

Voldoende ruimte en parkeergelegenheid
Het grootste verkooppunt is De Beurs in Middelburg, die is te vinden in het gebouw waar de kledingbank gevestigd is, aan de Ravensteijnweg 1a. Daar is in de voormalige aula een ruimte van ruim 400 m2 ingericht en deze is helemaal gevuld met de leukste dames-, heren- en kinderkledingkoopjes. Ook is er voldoende ruimte om te passen. Rond het gebouw is gratis parkeerruimte en de bus stopt vlakbij, het is ook goed bereikbaar met de fiets. Er kan contant of met de pin betaald worden.

Openingstijden  
De Beurs is geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 9 -14 uur. Kijk voor meer informatie op de website van de Kledingbank Zeeland.

Reactie schrijven

Commentaren: 0